Глобална лидерска конференция

26 и 27 октомври, петък и събота

София, ул. Партений Зографски 8


Свежо, приложимо и вдъхновяващо съдържание за лидери, поднесено от говорители от световна класа на удобно за вас място



Всеки човек има влияние.

Вашето влияние е важно. Присъединете се към още над 445 000 души, за да научите как да го увеличите максимално с два дни лидерско обучение от световна класа.

  • Ще се сдобиете се с ексклузивен достъп до видеата на Конференцията

  • Ще получите уникална комбинация от видение, вдъхновение и практически умения, които да приложите веднага.

  • Ще научите много от разнообразните говорители през 2018 г.

  • Ще използвате Конференцията като средство за промяна на вас самите и на вашата общност.

  • Ще се присъедините към християни единомишленици от над 135 държави, говорещи на 60 езика и посещаващи Конференцията по целия свят.

При ранни записвания можете да спестите от таксите.

Редовна цена 60 лв.  Днес 45 лв.

* Групова такса - 40 лв.

* Такса за участници до 35 год. - 33 лв.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА И СПЕСТЕТЕ.

Глобалната лидерска конференция ще усъвършенства и подобри вашите лидерски умения със свежи гледни точки от лидери от световна класа.


Джеф Ван Друнен,
президент на FutureCeuticals

Говорители от световна класа

Разнообразните говорители на Конференцията предоставят уникална комбинация от визия, вдъхновение и практически умения, които можете да приложите веднага. Ето ви поглед към някои от говорителите през 2018 г.


*Списъкът с говорители не е окончателен.

Thursday, August 9, 2018

Day 1

8:30 AM - 4:30 PM (CT/PT)

9:30 AM - 5:30 PM (ET/MT)


Session 1

8:30 AM - 9:45 AM (CT/PT)

9:30 AM - 10:45 AM (ET/MT)

Bill Hybels
30 Min Break

Session 2

10:15 AM - 12:00 PM (CT/PT)

11:15 AM - 1:00 PM (ET/MT)

Sheryl Sandberg

Marcus Lemonis
75 Min Lunch

Session 3

1:15 PM - 2:45 PM (CT/PT)

2:15 PM - 3:45 PM (ET/MT)

Fredrik Härén

Bryan Stevenson
30 Min Break

Session 4

3:15 PM - 4:30 PM (CT/PT)

4:15 PM - 5:30 PM (ET/MT)

Andy Stanley

Friday, August 9, 2018

Day 2

8:30 AM - 3:30 PM (CT/PT)

9:30 AM - 4:30 PM (ET/MT)


Session 5

8:30 AM - 10:30 AM (CT/PT)

9:30 AM - 11:30 AM (ET/MT)

Laszlo Bock
Juliet Funt
Marcus Buckingham
30 Min Break

Session 6

11:00 AM - 12:30 PM (CT/PT)

12:00 PM - 1:30 PM (ET/MT)

Sam Adeyemi

Immaculée Ilibagiza
75 Min Lunch

Session 7

1:45 PM - 3:30 PM (CT/PT)

2:45 PM - 4:30 PM (ET/MT)

Angela Duckworth

Gary Haugen